restaurante donosti_taupada taberna_egia
taldelana

Gu geu.

Zer da Taupada?.

BIHOTZETIK

Egiten duguna, pasioz egiten dugu.
Bezeroekin konplizitatea bilatzen dugu, guztiok ondo pasatzeko.

 

ZENBAT ETA HURBILAGO HOBETO

Bertako merkatariekin loturak sortzen ditugu.
Argi dugu gauza onak bertan daudela.

 

GIRO ONA

Eroso sentitzea nahi dugu.
Etxean baino hobeto, hemen ez duzu jaso edo garbitu beharrik izango!

IRRIBARRE EGIN

PARTEKATU

GOZATU

DAVID eta ANDER // ANDER eta DAVID.

Zer gertatzen da ostalari bokazioa duen ingeniari batek Egia auzoan bere tabernarentzat kontzeptu berri baten bila dabilen kazetari batekin topo egiten duenean?

Bada, izarrak lerrokatu ziren harremanetan jarri gintuen lagunari esker. Zorionekoak momentu egokian gertatzen diren kasualitateak.

“Blanco y en botella” esaten den bezala. Dei bat, bilera bat eta lehen zitatik norabide berean doazen mila ideia. Gezi-kolpe epiko bat.

Dena atzean utzi genuen abentura honi ekiteko. Aurrera begiratu eta urrats sendoa. Gauzak argiak dira Taupadan eta helburua ere bai: jendeak goza dezan espazio bat eraikitzea eta guk ere gozatu bizi ahal izateko.

Horregatik TAUPADA izena du, bihotzetik sortu delako. Gorputz eta arima eskaini dugulako.

TAUPADA gu gara, beti oso gogor lan egiten duten gure lankideak dira eta, noski, zuek ere bai.

SUKALDETIK BIHOTZERA

taupada_david y ander